Nevenactiviteiten

COUNTRY FAIR 2015

 

Ook dit jaar zullen wij met onze informatie stand aanwezig zijn op de Country Fair in Strijen.
Dit jaar geen koeken maar een kraam vol met een verscheidenheid aan cadeau artiekelen.
Draagt u het AANGEPAST PAARDRIJDEN een warm hart toe en heeft u iets beschikbaar wat wij mogen vekopen dan kunt u dit met onderstaand formulier bij ons melden zodat we een afspraak kunnen maken de spulletjes in ontvangst te nemen.

COUNTRY FAIR 2014

De gezellige Country Fair van vrijdag 27, zaterdag 28, zondag 29 juni 2014  is weer voorbij. Donderdagavond heb ik de spullen voor de stand gebracht. Vrijdag direct na mijn werk naar de Fair die tot 21.00 uur duurde. Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Zondag heeft Michelle ook geholpen in de stand.

De sfeer was goed met fijne behulpzame buren. Helaas verliep de verkoop van de koekjes niet zo we hadden gehoopt. Wel zijn er mooie gesprekken geweest die mogelijk nieuwe ruiters en/of vrijwilligers gaan brengen. 

Volgendjaar hopen we weer op de gezellige Country Fair in Strijen aanwezig te zijn.

 

 

 

 

2013 COUNTRY FAIR STRIJEN. Om u te laten zien wie we zijn en wat we doen. Maar vooral de foto's tonen waarop onze ruiters zo mooi op staan. Ook laten wij onze aangepaste zadels zien en vertellen u over het gebruik daarvan. Waarschijnlijk zal één van de ruiters u dit alles hebben verteld. Overige vragen kunt u hier stellen.

 

 

Op onze kraam heeft u ook overheerlijke KOEKEN kunnen kopen die ons aangeboden zijn en de gehele opbrengst is voor het Aangepast Paardrijden. 

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde en gezellige COUNTRY FAIR STRIJEN waar we onze activiteit Aangepast Paardrijden weer onder de aandacht mochten brengen. Wij willen daarom de medewerkers bij onze stand, die deze dagen hebben mogelijk gemaakt, heel hartelijk bedanken. 

 

  

De les die vlak voor 5 december valt wordt meestal in Sint sfeer gereden.

We doen wat leuks tijdens de les en na de les word er getrakteerd op chocomel met wat lekkers. Afhankelijk van sponsoring is er nog een klein presentje voor iedereen, ook voor hen die ons altijd bij staan bij de aanvang en wisseling van de lessen. 

 

 

 

 

                    

                                       

 
   

 

  

 

 

 

Binnenkort komen hier ook nog foto's van uit de oude doos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.